De Klussenier Simon Belderok

De Klussenier Simon Belderok
De Klussenier Simon Belderok

Kluverskamp 29
7271 XM Borculo

Dien uw aanvraag in »

0545 27 58 20
06 5384 1511
s.belderok@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 08123708

Even voorstellen

Mijn naam is Simon Belderok en ik woon in Borculo, gelegen in de gemeente Berkelland, regio Achterhoek. Mijn klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven in de ruime omgeving van Borculo.
Als zoon van een schipper en zelf als schipper in de baggerindustrie heb ik van jongs af aan geleerd om hard te werken en aan te pakken. Na een aantal jaren te hebben gevaren, heb ik besloten aan de wal te gaan werken. Daar heb ik in de bouw en wegenbouw gewerkt.
Mijn aangeboren ondernemersgeest bleef kriebelen en uiteindelijk heb ik in 2006 besloten om als zelfstandig ondernemer onder de vlag van de Klussenier aan de slag te gaan. Nu een aantal jaren later, kan ik zeggen dat ik er trots ben, onder de vlag van de Klussenier te werken. Met al mijn werkervaring kan ik u verzekeren dat ik een allround Klussenier ben, die van vele markten thuis is en veel voor u kan betekenen.
Dat je voor grotere klussen altijd een aannemer nodig hebt, is een misverstand. Ik ben ook juist voor deze werkzaamheden in te schakelen. Ik vul het gebied tussen de aannemer en klusjesman goed op. Planning en duidelijke afspraken zijn belangrijke aspecten bij elke opdracht en mijn kernwoorden zijn klanttevredenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Met deze items sta ik voor “Vertrouwd Verbouwen” en dit geeft u zekerheid en veiligheid.
U kunt bij mij terecht voor nieuwbouw, verbouw of reparaties. Daarbij kunt u denken aan keukens, badkamers, tegelwerk, elektriciteit (ook groepenkasten), interieurbouw, aftimmerwerk, installaties gas/licht/water en schilderwerk. Ook verzorg ik eventueel voor u het tekenwerk. Daarnaast doe ik graag schilderwerk, dus ook voor een perfecte afwerking bent u bij mij aan het juiste adres.
Bel voor een vrijblijvend advies of een offerte met mij, dan sta ik u graag te woord. U kunt mij natuurlijk ook e-mailen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Borculo voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.

Specialisaties

  • Tegelwerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • CV-ketel installeren
 
Loading...